Nueva Web Decentlab

Nueva Web Decentlab

  • 04/06/2019

Decentlab, el fabricant suís líder en sensors LoRaWAN per a aplicacions en el cicle de l'aigua, agricultura, control mediambiental i obra civil actualitza el seu web comercial.

El nou web, juntament amb la inclusió de més informació sobre l'equip Decentlab, les seves instal·lacions i informació sobre les xarxes loRaWAN amb les que són compatibles els seus sensors i Plataformes IOT que poden rebre dades dels seus sensors, inclou per primera vegada informació sobre els seus Distribuïdors a nivell europeu.

La millora de l'experiència dels usuaris en el nou web ve de la mà de simplificar els accessos a informació sobre els sensors que fabrica i distribueix (Products), la descripció de les seves solucions de Serveis (Decentlab Data Acces) i agrupar fulles tècniques, manuals i dades sobre integració (Support).

Et convidem a conèixer la nova web Decentlab!

 Representante oficial de la firma suiza Keller AG für Druckmesstechnik, líder europeo en la fabricación de sensores de presión piezo-resistivos aislados. Más de 40 años de experiencia y más de 1 millón de sensores fabricados cada año avalan los productos Keller como la mejor solución para su aplicación de medida o control de presión en cualquier fluido.

SEGUIMIENTO DE ENVÍOS

NOS VALORAN LOS CLIENTES

Ver más reseñas

Déjanos una reseña